Verdere verruiming opening clubgebouw PI4DEC – PI4D

   

Met ingang van 26 september is de DEC overgegaan tot een verdere verruiming van de openstelling van het clubhuis, in navolging van het landelijk beleid. Dit houdt in dat de beperkingen zijn opgeheven. Er is geen limiet meer aan het aantal bezoekers en het clubhuis is vrij te bezoeken zonder aanmelding. Het enige dat blijft is de presentielijst, zodat we in het geval van een besmetting de overige bezoekers kunnen informeren.

Ventilatie is en blijft erg belangrijk. Bij een proefneming bleek dat het aanzetten van de ventilator boven de frituur zorgde voor een vrij goede ventilatie. Zet verder daarnaast zoveel mogelijk de deur en het achterluik open, en overweeg bij grotere drukte ook de deur van het ICT-hok te openen. Er hangt naast de HF-Shack een CO2 indicator; boven de 700 ppm moet er meer geventileerd worden, en boven de 800 ppm is de ruimte voor een langer verblijf niet voldoende geventileerd. Hoe we eventuele ventilatieproblemen op gaan lossen zodra de temperatuur buiten zakt en ramen/deuren dicht blijven wordt nog nader bekeken.

Wees verstandig bij het gebruik van ons clubgebouw, gevaccineerd zijn betekent geen superpower. Mogelijk ben je toch niet geheel immuun en kun je het virus het nog steeds overdragen op andere mensen.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.