PACC contest 2024 @ PI4D

Laatst gewijzigde datum

PACC

Op 10 en 11 februari 2024 doet PI4D weer mee in de PACC contest. Het is een jarenlange traditie in de Dordtse Elektronica Club. Met veel deelnemers is dit een hele leuke en ook gezellige clubactiviteit. Dus doe mee als operator, of geef support.

De contest duurt 24 uur, en de propagatie op HF zou zo maar weer geweldig kunnen zijn, dus ‘hoe meer deelnemers, hoe meer vreugd’ zegt het spreekwoord. Operators kunnen zich aanmelden bij Arie PA3A of via de email:  contest (at) pi4dec.nl .

Nog nooit gecontest of vind je die contest-weekenden een vervuiling van de HF-banden? Hier ligt een KANS. Contesten is een Radio-Sport waar goede radioskills een belangrijke rol spelen. Reden genoeg om mee te doen.
Ook mensen die contesten niks vinden en/of misschien eens zouden willen uitproberen (in de gedachte van ‘If you can’t beat them, join them’) zijn daarom van harte welkom op de DEC. Contesten met meerder operators kan nl.echt FUN zijn.
Voor degenen met weinig of geen ervaring houden we een korte inleidende workshop op de contest-zaterdag 10 februari. Aanvang is dan om 11:00 uur, voorafgaand aan de contest. Om de nieuwe vaardigheden te trainen word je dan begeleid door ervaren operators als je live aan de slag gaat.

Aanmelden in dit geval ook bij Arie PA3A of via de email:  contest (at) pi4dec.nl .