DEC clubgebouw weer geopend voor verenigingsactiviteiten

Vanaf maandag 6 juli is de DEC weer open voor verenigingsactiviteiten

Er is plaats is voor maximaal 12  bezoekers in de algemene ruimte, exclusief vrijwilligers en bestuur. De stoelen en tafels zijn zo geplaatst dat ieder individu voldoende afstand heeft om de 1,5 meter regel te respecteren. De shack’s kunnen gewoon gebruikt worden onder de 1,5 meter regel, echter zorg ervoor dat je deze na gebruik schoon en ontsmet achterlaat .
Om het DEC clubgebouw te kunnen bezoeken moet je voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, deze vind je hier; https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden . Deze richtlijnen zijn voor ons van groot belang gezien dat onze leden merendeel behoort tot de HAM-categorie ‘OM’. Heb je één van de symptomen van COVID-19 blijf dan thuis!

Aanmelden is verplicht!
Om het clubgebouw te kunnen bezoeken moet je je van tevoren even aanmelden. Dit kun je doen door een e-mailbericht te sturen naar bestuur (at) pi4dec.nl  en geef in dit e-mailbericht aan of je bezoeker of vrijwilliger voor de Bardienst of voor de Schoonmaakploeg wilt zijn. Je dient dit vóór 12:00 uur van de dag van je bezoek te doen. In dit aanmeldbericht zet je jouw naam, call en telefoonnummer en geef aan op welke tijd je ongeveer in de DEC clubgebouw aanwezig bent.

Rond 15:00 uur ontvangen de personen die zich aangemeld hebben en welkom zijn per e-mail daarvan bericht. We streven ernaar om iedereen inclusief barmensen zoveel als mogelijk te laten rouleren in de groep. Zijn er onvoldoende vrijwilligers voor Bardienst en/of Schoonmaakploeg dan zal die avond het DEC clubgebouw gesloten blijven! Als er te veel bezoekers-aanmeldingen zijn dan krijgen de overgebleven aanmelders voorrang op het volgende bezoek.

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.