Clubhuis van de DEC blijft geopend (Updated 28 jul 2020)

Het clubhuis van de DEC blijft geopend ondanks toename COVID-19 infecties in Nederland.

De clubavonden zijn tot op heden niet druk bezocht, maar we verwachten dat er in de komende weken meer bezoekers komen zodra we starten met het DATV project. Uit de evaluatie blijkt wel dat de wens is het maximum aantal gelijktijdige bezoekers naar omlaag bij te stellen tot een totaal van 10, dit als gevolg van de toch zeer beperkte binnenruimte van het DEC clubgebouw en ontwijk mogelijkheden als gevolg van de 1,5 mtr. regel.

De volgende maatregelen blijven van kracht:

  • Om het DEC clubgebouw te kunnen bezoeken moet je voldoen aan de richtlijnen van het RIVM, deze vind je hier; https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/vragen-antwoorden . Deze richtlijnen zijn voor ons van groot belang gezien dat onze leden merendeel behoort tot categorie OM. Heb je één van de symptomen van COVID-19 blijf dan thuis! Bij de ingang van de grote zaal staat een tafel met desinfectiemiddel om bij binnenkomst je handen te desinfecteren.
  • De shack’s kunnen gewoon gebruikt worden, echter zorg ervoor dat je deze na gebruik schoon en ontsmet achterlaat. Ook in deze ruimten de richtlijnen hanteren.
  • Wat betreft de bar, deze gaat open als afhaal loket, waar 1 persoon tegelijk bij het loket zijn bestelling kan doen. Uiteraard kan hij of zij dat voor meerdere bezoekers doen. Aangezien wij beschikken over een pinapparaat kan iedereen dus contactloos betalen voor de DEC-knipkaart! Je knipkaart knip je zelf af! De rest van de bar is dus tot nader order niet in gebruik. We dienen ook goed te ventileren door alles wat open kan open te zetten tijdens ons verblijf in het DEC clubgebouw.
  • Wat het gebruik van de sanitaire voorzieningen, deze dienen door de gebruiker zelf gereinigd en ontsmet te worden voor de volgende bezoeker. Ook deze maatregel is essentieel voor het openstellen van het clubgebouw, gebeurd het reinigen niet of onvoldoende zien wij als bestuur ons genoodzaakt de clubavonden te beëindigen tot nader order.

Aanmelden!
Voor bezoek van het clubgebouw is een maximum van 10 bezoekers die tegelijk binnen zijn. Om het clubgebouw te kunnen bezoeken moet je je van tevoren even aanmelden. Dit kun je doen door een e-mailbericht te sturen naar bestuur (at) pi4dec.nl . Geef in dit e-mailbericht aan of je bezoeker of vrijwilliger voor de Bardienst of voor de Schoonmaakploeg wilt zijn.

LET OP! Het moment van aanmelden wijzigt!
Men dient zich de dag voorafgaand aan zijn of haar bezoek voor 19:00 uur via de email aan te melden. Voor 15:00 uur de dag erop ontvangen de personen die zich aangemeld hebben en welkom zijn per e-mail daarvan bericht. Zijn er onvoldoende vrijwilligers voor Bardienst en of Schoonmaakploeg dan zal die avond het DEC clubgebouw gesloten blijven! In dit aanmeldbericht zet je jouw naam, call en telefoonnummer en geef aan op welke tijd je ongeveer in de DEC clubgebouw aanwezig bent. We streven ernaar om iedereen inclusief barmensen zoveel als mogelijk te laten rouleren in de groep. Als er te veel bezoekers-aanmeldingen zijn dan krijgen de overgebleven aanmelders voorrang op het volgende bezoek.

Uiteraard zullen we ook in de komende periode weer een evaluatie moment inlassen om te zien wat er eventueel bijgesteld dient te worden.

 

 

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.