Bezoek aan DEC – update 18 nov 2020

Bezoek aan de Dordtse Elektronica Club

Ieder bezoek van het clubhuis dient vooraf aangemeld te worden, ook bij een individueel bezoek buiten de activiteiten om, zo voorkomen we onverwachte drukte in het clubhuis.

  • Meld uw voorgenomen bezoek voor 15.00 uur van de dag van uw bezoek via email aan bestuur (at) pi4dec.nl. U krijgt een uitnodigingsmail terug voor 16.00 uur.
  • Bij niet ontvangen van de uitnodigingsmail of een last-minute bezoek, bel met de secretaris 06 183 59 227
  • Eerder aanmelden is natuurlijk wel zo makkelijk, ook voor vroeg bezoek.

In verband met de beperkte mogelijkheden om te ventileren zonder direct alle warmte te verliezen is het maximum aantal personen in het clubhuis bijgesteld.
Ten alle tijden is het maximaal aantal mensen in het clubhuis vastgesteld op 10 personen, te weten:

  • 1 persoon achter de bar
  • 6 personen in de grote zaal
  • 1 persoon per shack

Er hangen op diverse plaatsen in het clubhuis schoonmaak-voorschriften, deze gelden zowel bij clubactiviteiten als bij individueel gebruik van het clubhuis.

Mond-neusmasker oftewel mondkapje:  Per 1 december 2020 is een mond-neusmasker dragen binnen het DEC gebouw verplicht, teneinde jullie medebezoekers en jezelf te beschermen.
A
nderhalve Meter maatregel: Er dient nog steeds rekening te worden gehouden met het maximum aantal gelijktijdige bezoekers en let op de op de 1,5Mtr. regel.

 

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.